icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 september 2020 08:49

En ganska bra vecka

Jag har blivit klar med en rapport som hängde över mig och nu känner jag mig i ganska bra fas på jobbet, vilket är skönt. Kortisonnedtrappningen har jag fortsatt med men väldigt långsamt vilket verkar funka. Och så har jag minus på vågen den här veckan, 6 hekto, vilket känns väldigt bra. Nu hoppas jag kunna få till lite mer motion och fortsatt fokus på maten. Och förhoppningsvis lite mer tid till att fixa hemma, så jag kan komma ikapp mig lite bättre där också. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.