icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
12 september 2018 10:33

En ganska bra vecka

Nu har jag haft en hyfsad vecka. Har inte tränat o inte loggat mat, men promenerat lite och tänkt till vad jag har ätit. Resultat ner 6 hekto. Skönt. Jag vill komma igång med längre promenader, det är ju det som verkar funka bäst - dvs ger viktminskning utan skaderisk. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.