icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
22 juni 2014 11:55
2

En fantastisk man

När jag kom tillbaks igår från min Sverigevistelse var det 3-årig förlovningsdag. Maken hade dukat fantastiskt vackert, champagnen stod på kylning och sen hade han sett till att bara göra nyttig mat. Först melon o skinka, sen lax med tomat o mozarellasallad. Och till dessert körsbär. Och så gick han morgonpromenaden med mig idag. Så om jag får fortsatt support som det här så ska det väl kunna gå bra. Idag blev det havregrynsgröt med blåbär till frukost och sen lite gurka o ärtor o en äggvita till 'förmiddagsfika'. Så om jag nu kan få bukt med mitt känslomässiga ätande så kanske det kan bli ordning på min vikt så småningom.

Gillar

Kommentarer

  • 22 jun 2014 12:05

    Grattis i efterskott och vad trevligt och snällt av din man att välkomna dig på sånt fint sätt! Pepp pepp!

  • 22 jun 2014 12:16

    Wow - vilket fint stöd! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.