icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 juli 2016 22:26
2

En bra dag

Idag har varit en bra dag. Umgicks med vänner och var ute och gick ganska länge i kuperad mark. Ska ju fjällvandra om tio dagar så det gäller att träna upp muskler och flås. Åt också ganska nyttigt idag. Imorgon ska jag försöka fasta. Hoppas jag klarar en dag. 

Gillar

Kommentarer

  • 2 jul 2016 22:38
    Pepp pepp!
  • 2 jul 2016 22:42

    Pepp pepp

Logga in för att skriva en kommentar.