icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 juni 2014 08:36

Det går som på räls, nästan i alla fall

Det är ganska kul att lägga in exakt allt man äter o motionerar även om det tar mycket tid. I förrgår klarade jag av kaloriunderskott på 1600 kalorier, men igår bara 1400 cal. Jag åt mer igår o även om jag rörde på mig mer också så fick jag inte riktigt ihop det. Men trots allt är jag supernöjd. Kan jag idag klara av ett kaloriunderskott på 1800 cal så har jag kompenserat för igår. I den här takten kan jag klara av 4 kg till midsommar. Och då har jag ännu inte känt att jag försakat något; igår hade jag en kompis här och det blev både förrätt med rödbeta, fetaost o sparris på salladsbädd, räkor o kräftor med mousserande vitt, och sen kaffe o en liten chokladbit. Och jag åt både frukost o lunch o mellanmål också. Slutnotan blev 1763 kalorier så det blev ju mycket men sån tur var rörde jag på mig mycket också. De andra två dagarna åt jag bara 1000 cal per dag. Men jag se om ett sånt här upplägg ändå kan passa mig att jag varierar intag o motion lite mellan dagarna.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.