icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 september 2014 11:27
1

Det går inte att äta hur mycket som helst även om man promenerar

Detta visste jag ju, men hoppades ändå att dessa 10000 steg om dagen skulle göra att jag i alla fall inte gick upp.... det gick bra första dagarna i Sverige, men sen drog mat- och vin-intaget iväg och summa summarum 0,8 kg upp! Suck! Så det är som jag redan visste, jag måste få ordning på både mat o motion. Att det ska vara så svårt?!

När jag var hemma i Sverige gick jag igenom lådor med kläder och tvättade o hängde upp dem. Där är en sån fin svart klänning som jag köpte när jag fyllde 40, skulle gärna vilja ha den även denna födelsedag men jag väger 15 kg mer nu än då. Varför går det inte bara att knäppa med fingrarna så vips så är man på sin idealvikt. Eller varför går det inte att ställa om hjärnan så den är helt nöjd med att äta bara det man behöver.

 

Kommentarer

  • 9 sep 2014 11:23

    Ja, det önskar vi alla men tyvärr är det inte så lätt. Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.