icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 augusti 2018 12:21

dagen efter fasta

igår var dagen efter en fastedag med max 500 kalorier. Den dagen gick men det var svårt att hålla sig till 500 och jag tänkte på mat nästan hela dagen. och igår åt jag mer än jag hade tänkt mig så jag är inte säker på att fasta är för mig eller så får jag hitta ett annat sätt att hantera fastedagarna och dagarna efteråt. men idag har jag stavgått nästan en timme och sen gjort lite övningar och ätit det jag tänkt mig. känns skönt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.