icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
7 april 2016 13:22
1

Dag tre

Fortsatt bra går det och 1,1 kg ner visar vågen. Jag vet att man inte bör väga sig så ofta men det är kul när det går åt rätt håll. Väger och skriver nu upp allt jag äter. Det är bra. Det tar lite tid men verkar vara enda sättet att få det att funka. Ger mig också en överblick över hur mycket kalorier olika val ger. Musli, yoghurt och banan ger ju mycket kalorier men inte så mycket mättnad. Medan havregrynsgröt, ägg och knäckebröd mättar bättre. Så nu var jag sugen på yoghurt och frukt och gjrode en liten portion. Då funkar det ju. Hoppas nu att motivationen kan hålla i sig. Men vikten är fortfarande all time high 87,7 så det kanske kan fortsätta skrämma upp mig. Jag minns när det var en fasa att gå över 70 kg, sen var det en fasa att gå över 80 kg och nu närmar jag mig 90 kg. Jag inser att jag kan bli hur tjock som helst om jag inte gör något åt det. Äter jag vad jag vill och som jag tycker är lagom då går jag upp i vikt. Så är det. Såg ett program om människor som vägde runt 250 kg. De har också vägt vad jag väger nu. Så det finns liksom inget naturligt stopp på viktökning har jag insett. För sju år sedan vägde jag 20 kg mindre. Jag ska dit igen. 

Gillar

Kommentarer

  • 7 apr 2016 14:12
    viljans

    Pepp!:)

Logga in för att skriva en kommentar.