icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
14 december 2017 06:56
2

Dag 4 av 365

Åt mycket igår. Problemet blir både de mellanmål jag äter plus att jag under kvällarna plockar i mig småsaker hela tiden. Dessa två saker måste jag komma åt. Ska jag testa 5:2 ett tag? Testa att bara köra protein några dagar för att komma bort från suget, det  funkade ju i somras. Men det är ju inte så lätt så här i jultider. Jag vet att det stora problemet är att jag är trött och då tror jag att jag blir piggare av att äta. Men på kvällen behöver jag ju inte vara pigg. Hm. Måste komma tillrätta med detta. 

Gillar

Kommentarer

  • 14 dec 2017 21:34

    Har du kommit fram till om du ska testa 5:2?

    Vad du än bestämmer dig för så håller jag tummarna! Jag tycker själv att december månad har varit enormt tuff. Jag har känt mig mer "sugen", jag har varit väldigt trött. När jag har blivit sugen så har jag ätit cocktailtomater eller morötter eller ibland lite ost istället för onyttigheter. Det har hjälpt än så länge.

    Pepp!

  • 15 dec 2017 09:38

    Hej, nej inte kommit fram till något än. Ska opereras den 19e och innan dess har jag mycket på jobbet så jag tror jag får göra det bästa av varje dag och sen efter nyår lägga om dieten mer rejält. 

Logga in för att skriva en kommentar.