icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
13 december 2017 18:47

Dag 3 av 365

Nu har jag lagt in allt jag ätit två dagar i rad och jag har inte ätit nyttigt direkt, men inte heller så mycket mer än jag tycker jag behöver. Men innehållet är ca 2100 per dag, vilket är 600 mer än jag vill ligga på. Så jag måste lägga om kosten. Hur? Finns som vanligt bara ett sätt, bort med sötsaker och mesta brödet. Lägg på mer protein för att öka mättnaden. Och havregrynsgröt och grönt te. Det brukar funka. Men inte så lätt i dessa juletider. 

Men vad jag är nöjd med är dels att jag loggat maten, dels att jag har börjat varje dag med lite gymnastik här hemma. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.