icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
12 februari 2014 19:44
2

Dag 2

Så idag gick det bättre, började med morgonpromenad o stretch. Sen blev det frukt o omelett till frukost, sallad o räkor till lunch och fisk o grönsaker till middag. Antalet kalorier blev säkert ganska högt, men jag åt den sorts mat jag vill äta. Imorgon bär det iväg till Tanzania, hoppas kunna göra bra val där också.

Gillar

Kommentarer

  • 12 feb 2014 20:42
    Låter så spännande med din resa! Pepp pepp! :)
  • 12 feb 2014 21:14
    Tita
    Hälsa till Tanzania jag var där för några år sen, underbart med alla djuren.

Logga in för att skriva en kommentar.