icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
28 december 2017 16:09

Dag 18 av 365

Operationen gick bra och har precis kommit tillbaks efter en rejäl promenad. Sjukskriven en vecka till men nu börjar jag kunna röra på mig igen. Jag får dock inte träna eller lyfta tungt förrän om ytterligare tre veckor, men promenader går bra. 

Min våg har slutat funka och jag har svårt att mäta mig för jag har förband på magen fortfarande, men återkommer med vikt o mått om ett tag. Jag utgår från att jag vare sig gått upp eller ner, det är så det känns i alla fall. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.