icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
26 juni 2019 07:35
1

Dag 12: Minus 4,6 kg på vågen och 4 cm i midjan

Åh så skönt nu hade vikten gjort ett rejält skutt neråt och midjemått har också börjat röra på sig. Jag är på dag 12 och jag har gått ner 4,6 kg och 4 cm i midjan. Det är lägsta vikten sedan januari 2018. Nu är det mindre än 6 kg tills jag är under 80 kg vilket var målet för mina 800 cal i 8 v diet. Och det känns ju helt rimligt att klara det. Står att jag förbränner 1870 per dag och om jag äter 800 per dag så blir det ju ett underskott på drygt 1000 cal vilket motsvarar ett kg per vecka. Så bara att gneta på. Jag har inte vägt under 80 sedan oktober 2014 och ser så framemot det. Då kommer fötterna bli mindre ömma när jag går, jag har börjat få midja, förhoppningsvis har blodtrycket gått ner och jag har gjort halva viktminskningen till normalvikt som är 70 kg. 

Men mitt problem kvarstår, detta att jag inte kan kombinera diet och jobb. Sån tur är har jag ju haft mycket ledighet och ska ha mycket semester under de här veckorna, men en del jobb måste jag göra, men har så svårt att fokusera. Det här måste jag lösa innan jag börjar jobba igen. Jag måste hitta ett sätt att kombinera att hålla fokus på diet och jobb samtidigt. Alla tips mottages mycket tacksamt! Om jag inte löser det kommer jag gå upp igen så fort det blir stressigt på jobbet. 

Men praktiska saker här hemma klarar jag att göra. Så förhoppningsvis kan det bli sorterat och städat och fint här hemma i sommar. 

Gillar

Kommentarer

  • 26 jun 2019 10:45

    Härligt, du är på god väg! 

Logga in för att skriva en kommentar.