icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 januari 2020 03:45
1

cykling och simning

Är nu på en resort och börjar äntligen komma ner i varv och kunna fokusera lite på min hälsa igen. Jag har kommit igång med att gå till gymet en liten stund varje morgon där jag cyklar mm, och sen på eftermiddagen simma, stretcha mm i poolen. Maten går hyfsat bra, men det blir ju lätt lite för mycket men jag försöker göra ganska nyttiga val. Mäter mig för här finns ingen våg och måtten är samma som vid sista vägningen, fast jag börjar känna mig lite fastare i kroppen och lite starkare. Det är skönt. Ska ha uppföljning med en PT i början av mars och han ställde mig på nån avancerad våg sist så jag vill gärna ha förbättrats till då. Bra att ha ett mål. 

Gillar

Kommentarer

  • 9 januari 2020 07:36
    Bella50

    Glöm inte att njuta under tiden. Pepp 👍

Logga in för att skriva en kommentar.