icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
18 mars 2014 13:43
1

Cappucino och chokladkaka

Sista dagen innan hemresa. Nu är jag på konferens i Kampala, och här finns det trevliga restauranger och god cappucino. Idag kunde jag inte heller motstå chokladkakan på dessertbordet. Så en del av mina tidigare framgångar har nog raderats de sista dagarna. Men oj så gott det var att få äta god kinamat, dricka cappucino och gott vin. Har inte heller tränat något de sista dagarna. Men, men nu bär det av till Sverige och då får det bli nya tag. imorgon är det vägdag också, det lär ju inte bli så bra efter en hel natts flygning...

Gillar

Kommentarer

  • 18 mar 2014 14:26
    Det är nog ingen fara, bara att ta nya tag då du kommer hem. Trevlig hemresa! :)

Logga in för att skriva en kommentar.