icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 januari 2015 08:38

Bra effekt av omstarten, skönt att vara på rätt väg igen

Så gick första dagen och den gick riktigt bra. Det är skönt att få lite ordning på vad jag äter igen. Det blev inte så väldigt lite kalorier tror jag, men nyttiga. Och så blir jag alltid lite mer inspirerad att laga mat när jag tar tag i kosten, så igår var det jag som lagade middagen. Soppa, sallad, pasta. Jag är ju ingen soppfantast, men min man gillar det och jag inser ju hur smart det är att äta soppa som förrätt eller huvudrätt, det mättar bra på få kalorier. Och så började jag med grönt te igår igen, vet inte varför jag inte druckit te de sista månaderna. Två promenader blev det också. Och vågen imorse visade 83,5, dvs minus 0,6 kg. Det är ju väldigt inspirerande. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.