icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
21 augusti 2018 07:44
4

Börjat jobba, upp 1,5 kg

Så nu har det då varit allt eller inget åt andra hållet. Satte igång och jobbade, hade en deadline, och vips så tog jag mig inte tid att träna alls, inte ens ta promenader och vips loggade jag ingen mat och vips behövde jag lösgodis för att kunna skriva och vips var det ingen ordning på maten och vips hade jag gått upp 1,5 kg. 

1,5 kg på knappt två veckor. Det går så fort och enkelt att gå upp men jag får slita så mycket för att gå ner. Känns just nu lite tröstlöst....

Gillar

Kommentarer

 • 21 augusti 2018 10:42
  mosel

  Ta itu med det på en gång, gör inte som jag så du hinner gå upp ännu mera. Pepp, pepp!

 • 21 augusti 2018 11:03
  utter

  Det är så lätt hänt att glida ifrån de goda vanorna. Heja dig för att du tar tag i det nu och inte om 2 månader! 

 • 21 augusti 2018 11:14
 • 21 augusti 2018 14:38

  Tack för tipset Johan. Jag tänker inte på kakan när jag ätit den och hamnar inte i  känslan om att det 'ändå är förstört' förrän efter att deadlinen på jobbet, eller vad det nu kan vara, är över. Då är det som jag vaknar upp och kommer på att ja visst ja, jag hade ju en kost- och motionsplan. Och så upptäcker jag att det gått två veckor sen sist jag vägde mig, loggade mat och var på gymet. Så jag måste på nåt sätt korta tiden när jag tappar fokus på det.... detta är min stora utmaning, att kunna fokusera på två saker samtidigt.... 

Logga in för att skriva en kommentar.