icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 augusti 2020 08:51
4

Att inte ge upp

Att inte ge upp är det svåraste. Det är ju så gott med chokladcroissanter till exempel. Allt annat kan jag avstå från, men igår tog jag en chokladcroissant. Det var supergott. Och den i sig är ju inte ett så stort bekymmer, men sen kommer suget efter mer sötsaker. Det är då det gäller att stå emot. Det gick bra igår. Och idag ska jag försöka planera dagen bättre. Planering är nödvändigt har jag insett annars är det så lätt att ramla dit. 

Gillar

Kommentarer

 • 4 aug 2020 08:58
  gittan52

  Jag håller med dig om att planering är viktig. Viss planering blir sedan till goda vanor som bara flyter på, men det kan ta tid smiley

 • 10 aug 2020 10:00
  mosel

  Ja, det har du rätt i, att chokladcroissanter är gott, är också en av mina favoriter. Man kan få unna sig någon gång bara det inte blir mera, precis som du säger. Huvudsaken är att se till att inte bli hungrig, att äta regelbundet, för annars tar man ofta fel beslut. Så att ha dagens måltider inplanerade och ställa klockan om nödvändigt för att äta i rätt tid är a och o, tycker jag.

 • 10 aug 2020 13:16

  Mosel nu har jag lagt in matlarm på klockan. Bra tips!

 • 10 aug 2020 22:52
  mosel

  Vad bra! 

Logga in för att skriva en kommentar.