icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 juli 2020 09:22
1

Andra veckan gick också bra

Den andra veckan har gått bra. Vi har haft mycket gäster och jag har grejat mycket med huset så jag har rört på mig en hel del både inne och gått promenader. Jag har ätit riktig mat och kunnat avstå från sötsaker mm. Vissa dagar fått i mig lite för mycket kalorier, men det har varit planerat. Fast jag ser att jag denna vecka har snittat på 1746 kalorier, förra veckan snittade jag på 1368. Det har alltså blivit för mycket mat o dryck denna vecka. Den här tredje veckan ska jag försöka snitta på 1200. Jag har dock ökat min motion från ca 250 kal per dag i snitt första veckan till 500 kal per dag andra veckan. Den tredje veckan ska jag försöka ligga kvar på 500 kal per dag i motion. Totalt har jag nu gått ner 1,8 kg på två veckor så det är jag nöjd med. Inser att det enda som funkar är att logga all mat. Det här är nu sista semesterveckan så jag har en god anledning till att satsa hårt för sen blir det svårare när jag börjar jobba. Idag stod vikten på 90,4 så målet denna vecka är att gå under 90.

Kommentarer

  • 29 jul 2020 11:15

    Det fixar du. 🙂

Logga in för att skriva en kommentar.