icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
27 december 2020 15:35
1

Är ganska nöjd med årets resultat trots allt

Trots en tuff höst med min pappa som är mycket sjuk så jag har varit mycket hos mina föräldrar och hjälpt till så har jag lyckats hålla vikten. Det tycker jag är allt jag kunde önska viktmässigt i höstas. Det gör också att det känns som jag har en bra utgångspunkt att starta nästa år från. 

Gillar

Kommentarer

  • 27 dec 2020 23:23

    Tråkigt att höra. 

    Vad bra du kunnat hålla vikten ändå. God fortsättning. 

Logga in för att skriva en kommentar.