icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
22 maj 2021 18:58
2

Äntligen under 90

Det är så skönt när det vänder ner och man kommer under ett 10-tal. Vet inte varför det spelar så stor roll men det känns så skönt. Långt kvar men nu försöker jag tänka att det kommer att ta ett år att nå målvikt och sen ytterligare ett år att lära mig att hålla vikten. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 maj 2021 07:17
  Bella50

  varmt GRATTIS !!

 • 23 maj 2021 19:02
  gittan52

  Visst är det något magiskt att komma ner till ett lägre tiotal! smiley

  Jag vet hur det kändes när jag var under 100 och även under 90. Visserligen har jag varit under 80 också, men för dagen känns det inte längre realistiskt utan jag är glad så länge jag inte ligger över 82 kg när jag summerar månaden.

  Kloka tankar att det får ta tid med viktminskningen. Jag tänker att hjärnan måste hänga med i de förändringar vi gör.

  Jag hoppas att du har hittat balansen mellan jobb, dina sjuka släktingar och ditt eget välmående  heart

Logga in för att skriva en kommentar.