icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
7 februari 2014 09:36
6

Äntligen under 80!

Så är jag då äntligen under 80 kg igen, vilket jag inte varit sedan april förra året. Så fantastiskt skönt! Nu är nästa mål att gå ner cirka två kilo per månad tills jag nått målvikt. De sista två veckorna har jag nästan uteslutande fokuserat på träning och viktminskning vilket gett resultat men det har varit svårt att samtidigt fokusra på att läsa och skriva så jag är efter med mina studier, så jag måste hitta ett sätt att klara av att göra både och samtidigt. Men först ska jag ut och resa i sex veckor, reser härifrån imorgon och är i Sverige över helgen för att sedan resa till Östafrika i sex veckor både för semester, forskning och en konferens. Det blir en utmaning där finns varken gym eller våg. Men måttbandet får åka med. Och så ska jag försöka gå promenader varje dag och göra en del övningar på rummet. Tänker satsa på sit-ups, push-ups, övningen där man sätter sig o ställer sig, Är det någon som har andra bra övningar att föreslå? Hur klarar ni träningen när ni är på resande fot? Maten blir också en utmaning. Det är lätt att äta det som bjuds eller finns på matsedeln, men jag ska göra mitt bästa att minmiera bröd o ris. Pasta struntar jag nog helt i. Det bästa skulle vara om jag kan få till 5:2, men vet inte om det går att få till när man reser i sällskap med andra etc. Är det någon av er som har erfarenhet av att testa 5:2 på resa? Och hur gör ni överlag för att klara maten när ni inte är i er vanliga milljö?

Gillar

Kommentarer

 • 7 februari 2014 10:58
  Apetina
  STORT GRATTIS! och trevlig resa till det underbara Österrike 5:2 gör inte jag, men vi är mycket på resa. Jag smakar gärna nya rätter och smaker, men tackar nej till ris, pasta, potatis och ber om sallad istället! LYCKA TILL!
 • 7 februari 2014 11:10
  utter
  Grattis till att lämnat 80! :-D
 • 7 februari 2014 11:49
  Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort för [FET]JeannieO.[/FET] Grattis. pepp pepp
 • 7 februari 2014 13:05
  mosel
  Grattis! :) [KURSIV]Hjärta [/KURSIV]hade ett förslag på en 8-minutersträning som man kan göra varje dag hemma. Kolla hennes inlägg den 24/11. Ha en trevlig resa och pepp pepp! :)
 • 7 februari 2014 14:57
  Tita
  Grattis till under 80!
 • 8 februari 2014 13:02
  Eliara
  Grattis till att ha kommit under 80kg det måste kännas riktigt bra. Trevlig resa!

Logga in för att skriva en kommentar.