icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
14 september 2016 06:57
2

Äntligen ner på vågen!

Idag visade vågen ett kilo ner, äntligen! Det är så skönt att känna att det går åt rätt håll. Hoppas kunna fortsätta så här. 

Gillar

Kommentarer

  • 14 sep 2016 07:30
    aregnisw

    Härligt och grattis till minus yes samma för mig du smiley

  • 14 sep 2016 08:25
    paloma

    Grattis, det var ett stort minusyes

Logga in för att skriva en kommentar.