icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 april 2014 00:21
1

äntligen hemma igen

så skönt att äntligen vara hemma igen, får se om det kan hjälpa mig att få ordning på mina matvanor. så mycket som jag har överätit sista 10 dagarna kan jag inte minnas att jag gjort på många år. får göra en liten haverikommission och se vad jag kan lära av den. imorgon är det vägdag o då får jag svart på vitt hur mycket jag lyckats öka på 1,5 vecka....

Gillar

Kommentarer

  • 9 apr 2014 08:13
    Ny dag, nya friska tag! Pepp pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.