icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
24 augusti 2020 07:06
1

återigen ett steg fram och ett steg bak

Det är svårt att få till det här med livet och viktminskning. Nu igen har det varit en hektisk helg samt mycket jobbstress och som vanligt blir det maten som jag prioriterar bort. Vet inte hur jag ska kunna programmera om mig själv. Men, men, nu är det måndag igen och nya tag. Jag vill ju få till ett liv i balans. Kanske går det inte med nuvarande jobb. Fast min erfarenhet är att det blir så här oavsett vilket jobb jag har så det handlar nog mest om mig.... att lägga sig på en lagom nivå är nog nyckeln. 

Gillar

Kommentarer

  • 24 aug 2020 11:17

    Känner igen det där, man vill för mycket och försöker göra allt på en och samma gång. Förr eller senare måste man lära sig prioritera. Det är en brottningsmatch man måste vinna i sitt eget huvud. Jag har samma bekymmer. Det enda som fungerat för mig hittills är strikta schema och planer, jag är svag för schema smiley

     

Logga in för att skriva en kommentar.