icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 september 2014 16:48

80,4 kg idag, ska jag klara 79,5 till 1 Oktober?

Jag har verkligen gett järnet i helgen vad gäller mat o träning, men tillät mig vin o paella igår kväll, fast det blev ändå totalt under 1000 cal igår. Och det gav lite resultat. Vågen idag stannade på 80,4 kg.Idag har jag varit mör i kroppen så jag har bestämt mig för att ta det lugnt. tog en kortare morgonpromenad o ikväll ska jag försöka städa, men i övrigt ska jag se om träningsvila kan ge positivt resultat på vågen. Det hade varit så skönt att för en gång skull lyckas med uppsatt viktmål! Hoppas, hoppas!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.