icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 augusti 2020 08:20
4

3e veckan gick också bra

Det har gått bra även denna vecka. Vågen visar 9 hg minus. Totalt på tre veckor har jag minskat 2,7 kg så det får jag vara nöjd med. Har inte heller legat så väldigt lågt i kaloriintag utan har snittat runt 1400 cal per dag. Och med vardagsmotion som städning och shopping inräknat så har jag motionerat för i snitt 300 cal per dag. Det verkar ju vara ett vinnande koncept så jag får försöka fortsätta med detta. Måste bara få ordning på mitt vänsterben som gör allt mer ont, men nu var jag hos sjukgymnast som masserade och körde med laser. Får hoppas att det rättar till sig. Borde nog cykla istället för att promenera så mycket de kommande dagarna. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 aug 2020 10:24

  Bra jobbat! Gunga inte båten, det fungerar det du gör nu! laughyes

 • 5 aug 2020 18:29
  gasten

  Grattis till minus!

  Skönt när det går åt rätt håll!

 • 10 aug 2020 10:02

  Bra gjort! Kanske simning funkar om du har problem med benet, eller blir det mer ont då? Pepp, pepp!

 • 10 aug 2020 10:42

  Simning kan gå bra ibland, men ibland blir det för illa med ryggen, och så vågar jag mig inte iväg till simhallar så här i coronatider. Men jag tror cykling funkar, ska börja mer med det. 

Logga in för att skriva en kommentar.