icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
10 september 2014 16:06
7

3 månaders utmaningen

Nu är det tre månader kvar tills jag fyller år. 91 dagar. Då skulle jag vilja gå i min lilla svarta, som jag köpte till min 40-årsdag. Då hade jag gått ner till 67,5. Idag stod vågen på 82. Så det blir ju en utmaning att klara av det. Speciellt som jag inte alls har samma motivation och trägna arbetsvilja som andra har. Men jag har gått ner i vikt förr. Jag hade vägt 82 kg innan jag gick ner till 67,5 till min 40-årsdag. Så jag vet hur jag ska göra. Nu blir det nedräkning.

Gillar

Kommentarer

 • 10 sep 2014 17:33

  Ta en dag i sänder och bryt gärna ner det hela i ännu mindre delmål. 13 veckor det blir ju ca 1,1 kg i veckan, det går! Pepp pepp! :)

 • 10 sep 2014 18:30

  Tack för peppningen moesel och letitgo. Klänningen är just nu i Sverige men det kan absolut vara en bra ide att ta hit den o hänga den så jag ser den.

 • 11 sep 2014 18:14

  Jag kom på att jag fyller ju själv år om 9 veckor och jag har 10 kg kvar till målvikt... Kanske jag också skulle göra en utmaning till min födelsedag. Då behöver jag ju också gå ner 1,1 kg i veckan för att nå målet! Kanske vi ska göra utmaningen tillsammans?! Jag är lite orolig för jag ska ju flytta hem till Sverige om några veckor och har tänkt att det kanske blir strul med mat och motion nu innan jag kommit in i rutinerna där så jag skulle nog behöva nånting extra som gör att jag skärper mig.

 • 11 sep 2014 18:28

  har precis hetsätit, ingen aning om varför....

 • 12 sep 2014 15:45

  Jaså, vad jobbigt. Jag vet hur det är. Försök ta nya tag! Pepp pepp!

 • 12 sep 2014 17:23

  Mosel, så kul om du hänger på utmaningen! Du är en inspiration!

 • 13 sep 2014 02:23

  Tack så mycket! :) Ja, men det vill jag gärna! Om du har lust kan du öppna en tråd för utmaningen i forumet så kan vi skriva till varandra där om utmaningen och rapportera resultat mm?? Och kanske nån fler vill vara med. Vi satsar på att försöka gå ner ca 1,1 kg i veckan?! Pepp pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.