icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
31 augusti 2016 13:38

2.5 km på cross-trainern

Så härligt att känna att jag orkar så pass långt, en halv km längre än förra gången. Och innan dess en mil på cykeln i gymet. Var så hungrig idag och åt mycket hela förmiddagen, skönt att då gå till gymet och köra ett ordentligt pass. Nu in i duschen och byta om för middag på restaurang ikväll. Bra dag! 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.