icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
28 februari 2017 04:57
5

14 veckor kvar

Om 14 veckor  ska jag ha stor fest. Då vill jag känna mig fin. Såg kort på mig själv från igår. Jag ser ut som en rund boll hela jag. Det var ett wake-up call. Jag tycker inte jag ser ut sån när jag ser mig i spegeln, så det är bra att ibland se sig själv på kort. Och då har jag ändå gått ner fyra kilo. Så nu är det 18,5 kg kvar till målvikt. Första stora målet är att gå ner under 80 kg. Då känner jag mig inte så klumpig och tung. Sex kilo kvar tills dess. Jag har haft gäster i tio dagar men nu har det åkt så dags att ta itu med maten, träningen och skrivandet. Så nu är det grönt te och fokus på att skriva som gäller. Tillbaks också till fastandet två gånger i veckan. 

Gillar

Kommentarer

 • 28 feb 2017 06:46
  FrkM

  Lycka till! Du kan! Du klarar det!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 28 feb 2017 07:42
  nneeaa93

  Massor av pepp till dig! Du kommer att fixa det här! :)

 • 28 feb 2017 08:28
  Bella50

  Gör ditt allra bästa varje dag så går det åt rätt håll. 14 veckor är gott om tid. Pepp 👍

 • 28 feb 2017 09:46
  paloma

  Håller tummarna att du fixar detyes

 • 28 feb 2017 17:35
  viljans

  Pepp till dig👏👍

Logga in för att skriva en kommentar.