icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
8 september 2018 07:27
3

100 dagar kvar till 50 år

Nu är det exakt 100 dagar kvar tills jag fyller 50. Känns konstigt att jag ska bli så gammal, det finns liksom inget ungdomligt kvar när man är 50, utan det är medelålders. Jag hade bestämt att jag skulle ge mig själv normalvikt och god kondition i present men som vanligt går det trögt med resultaten. Nu har jag varit rejält risig i ett skov de sista två veckorna och inte kunna träna nånting alls och inte heller orkat tänka på vikten. All energi har gått åt till att i alla fall orka göra det viktigaste på jobbet. Men nu har jag levererarat en del krävande saker på jobbet och även om jag har väldigt mycket att göra de kommande veckorna borde det finnas utrymme och ork för träning och tänka på vad jag äter. Drygt 20 kg till normalvikt. Det går nog inte på 100 dagar när det inte gått på tre år.... men jag vägrar att ge upp. Det ska i alla fall börja gå åt rätt håll. 

Gillar

Kommentarer

 • 8 september 2018 08:15
  Bella50

  Femtio är för det första INTE gammalt...det är snyggt...och man är inte äldre än man känner sig.  Det tar tid att vara nöjd och älska sig själv som man är.  Jag är 68....och har gjort massor med viktresor innan jag är där. Ge inte upp.

  Är det din present till dig själv så hinner du en bit på väg på 100 dagar. Även utan träning. 

  Det är jag säker på. Lycka till nu.✌️😃

 • 8 september 2018 10:08

  Jag säger som Bella - 50 är ingen ålder på en gammal person. 100 dagar det är ju mer än 3 månader, på den tiden hinner man ändra på många saker och komma en bra bit mot målet. 

  Sätt ditt mål och vad och hur du ska ta dig det- det kommer gå bra, det tror jag med - Lycka till

 • 8 september 2018 10:56

  Jag var tvungen att kolla efter, jag har 162 dagar tills jag fyller 50 år. Jag har lite mer att gå ner innan jag är normalviktig...men närmare målet tänker jag mig iallafall vara laugh

Logga in för att skriva en kommentar.