icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 January 2021 09:49

1 januari 2021

Aldrig har det känts så skönt att lämna ett år bakom sig och välkomna ett nytt. Nytt år och nya möjligheter. Ljuset återvänder, vi går mot vår och mot vaccination och en mer normal tillvaro igen. Nu ska jag försöka att sakta och försiktigt ta tag i maten igen. Jag är nöjd med att jag höll vikten under den svåra hösten, men nu vill jag bara tappa lite vikt igen. Men jag ska inte pressa mig för hårt, inte i det här läget som fortfarande är ansträngt jobbmässigt och privat. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.