icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 oktober 2020 16:02
2

Nu J*drar är det dags!

Hej!

Jag börjar kickstart idag 1 oktober. Nu ska jag äta ren mat i lagoma mängder och hoppas både gå ner i vikt och bli piggare och stabilare i humöret.
Jag har varit sugen länge på att testa whole 30 eller eat clean och efter att ha hört Maria Borelius böcker i sommar och lånat några biblioteksböcker är jag taggad och redo.

Skafferiet är rejält urrensat. Sonen fick ha en egen hylla och flera korgar ställdes undan i förrådet.
Nu är mitt skafferi och frys fylld med bra råvaror.

Jag har ont om energi efter många år av utmattningsepisoder.
Höstdepressionen brukar komma smygande såhär års när dagsljuset avtar så jag måste vara snäll mot mig själv och inte vara för sträng mot mig själv med mindre salt, mer träning, sluta med socker, inget småätande.
Hellre uthållighet än att gå ut för hårt och krascha.

 

Gillar

Kommentarer

 • 1 okt 2020 17:35
  paloma

  Vad bra du tänker om att inte gå ut för hårt, vikt som man har ökat under lång tid går inte att fixa lite snabbt i förbifarten. Det ska vara hållbart i både din vardag och i längden så att förändringarna blir en vana.

  Lycka till🙂👍

 • 2 okt 2020 22:56
  Hösten19

  Roligt att hitta någon som kickstartar precis som jag, jag äter enligt GI och började den 28/9.

Logga in för att skriva en kommentar.