icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 maj 2010 19:54
1

16 maj -segare än segt

Men shit vilken seg helg... jag har typ inte gjort nått vettigt alls idag heller. :(

Imorgon är det dock jobb igen och imorgon jobbar jag med städ. Då rör man sig i alla fall, bra!

Jag har jobbat som timmis på mitt jobb i drygt två år, har legat på ungefär 75 %. Precis när jag skulle få en anställning fck de anställningsstopp och timmis stopp. Det gick ett par månader och sedan ringde de och frågade om jag var intresserad av en fast tjänst på 50 %. Jo, det var jag ju. Jag har jobbat med min fasta tjänst i en vecka nu och är överlycklig att vara tillbaka. Jag älskar min arbetsplats! Nu ska man bara hoppas att min tjänst kan ökas i %, men allt beror på beläggningen så vi får hoppas på många bokningar framöver!! ( jobbar inom konferensverksamhet).

Maten har gått bra annars idag, det blev tacosrester till lunch och kyckling i panengsås till kvällsmat, orkade inte koka ris så det blev kolhydratfattigt, men det gör ju ingenting :)

Hoppas att alla har haft en bra helg!

Kram,

Jandy

Kommentarer

  • 17 maj 2010 06:41
    Skönt att inte alltid göra någonting vettigt, man måste bara vara ibland också. Ha en bra dag.

Logga in för att skriva en kommentar.