icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ingis58s blogg

LCHF 121.7 kg 72 kg 2320
Det är i år det händer. Jag har bestämt mig! 2024 ska bli det år som jag verkligen tar tag i min övervikt! Det får vara slut på tröstätande och sockerberoende!
Jag har inte alltid varit överviktig utan min kropp och mitt beteende ändrades efter jag fyllt 30 och jag fick mitt första barn. Plötsligt blev all mat så god. Jag som varit så kräsen tyckte om allt (nästan). För att inte prata om bullat och sötsaker.
Och om jag nu inte lyckades bli en smal 40, 50 eller 60 åring så ska jag ta mig 17 bli en smal pensionär!
5 February 2024 21:00
2

Fakir veckan slut

Så var LCHF-fakir-veckan till ända!

-2,1 kg och jag är jätte nöjd! Det har gått ovanligt bra och jag har inget sötsug alls länge.

Jag var på ett av barnbarnens 1-års kalas igår och det gick hur bra som helst att avstå från hembakade bullar, paj och hallongrottor. Min dotter såg lite förvånad ut när det blev så mycket över ( 3 personer som inte tog av hennes godsaker). Jag, min man och hennes bror (min son). Han har levt hälsosamt i över ett års tid nu. Inte för viktens skull utan för att han gör allt för att äta bra och träna. Han fick ett återfall av sin cancer förra hösten och det var verkligen en tuff höst med operation och cellgifter. 

Jag kommer inte fortsätta med fakir utan nu blir det LCHF igen. Idag blev det kokt torsk och broccoli med smör. Så gottt!

Är lite sugen på att köra 5:2 eller fasta som jag ser att en del av er gör. 

smiley

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 Feb 2024 22:00
  BirtheX

  Låter jobbigt med fakirvecka även om det ger strålande resultat...

 • 6 Feb 2024 05:49
  MagganD

  Wow, vad duktig du varit! yes Fakir har jag varit på väg att testa för många år sedan, men det höll bara någon dag...

  Jag är övertygad om att fakir gett dig en bra grund att fortsätta på nu, som att sötsuget är borta. laugh

  Senaste veckan har jag seriöst börjat med periodisk fasta (och strikt lchf). Jag kör 18:6 och äter två måltider/dag; Lunch kl. 12 och middag vid 17-tiden. Inget mer. Det funkar över förväntan och jag är varken hungrig eller gottesugen!

  Har också bestämt mig för att göra en eller ett par 24-timmarsfastor varje vecka. Idag är en sådan dag. Jag åt middag igår vid 17-tiden och kommer inte äta igen förrän jag kommer hem från jobbet idag. laugh

Logga in för att skriva en kommentar.