icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

InaHeds blogg

LCHF 62 kg 3406
Min första dag, mår bra och har ätit god mat!
Men jag undrar över allt smör som skulle användas till min middag ikväll, smör och Olivpesto som innehåller olja skulle Zuccinin stekas i.
Middagen var toppengod men den såg inte ut som på receptbilden: min ser mer osmaklig ut pga av olivpeston som gjorde att Zuccinipastan med kyckling fick ful färg, såg en citron på receptbilden, den fanns inte med i receptet?
30 oktober 2020 18:17
2

Oj oj

Har syndat rejält sedan den 22/10 då mitt festande började med 🎂 till frukost, sedan har festen fortsatt och pågått🥳🥂🍾🇸🇪💃🎂, på min nya profilbild är jag på G till en fantastiskt god Asiatisk/-kulinarisk middag på Steam Hotel på 18 våningen med utsikt över Mälaren!

Startade en ny 4 veckors Keto kickstart igår som jag bröt redan idag då vi fick oväntat besök, sååå min Kickstart får vänta till måndag, väger in mig då och hoppas att jag inte har plussat på alltför många kilon!

Trevlig helg alla kämpare💪💃

Ina

 

Gillar

Kommentarer

 • 30 okt 2020 22:01
  lenhal

  Hoppas du hittar rätt,inte lätt 🌺

  Trevlig helg till dig med❣️

 • 30 okt 2020 22:12

  jo jag börjar igen på måndag, vet ju att keto kickstart 4 veckorsdieten fungerar bra!

  Ibland är ju livet så att det inte alltid fungerar med dessa menyer, huvudsaken är att man fortsätter som innan när man är redo!

  Trevlig helg

Logga in för att skriva en kommentar.