icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

InaHeds blogg

LCHF 62 kg 5767
Nystart fr.o.m. Tisdag 12/1 Keto kickstart 28 dagar
Började min resa med Keto 13 aug 2020, då startvikt 87 kg. På min födelsedag 22 okt stod vågen på 76 kg, -11 kg 😄 glad var jag. Meen vad hände, jo fusket började💃🏼, sedan har mitt fusk pågått i nästan 3 mån och jag har gått upp +5 kg igen😩, de jädra kilona tänker jag nu gå ner 💪 + ett antal kilon till🤓! Startar denna gång på 81 kg...🤓 nu är alla födelsedagar under okt, nov, dec avklarade, så även Jul & Nyår, så skönt!
25 januari 2021 18:31
4

Middag dag 14

Dag 14 och mår riktigt bra, sötsuget är kvar, särskilt som man ser Semlor😋 vart man än går!

Helt okej middag idag, meen en semla hade suttit fint🤓!

Imorgon invägning😌!

Trevlig kväll

d3784885-05ae-499d-97aa-17ea9450243e.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 26 jan 2021 10:05
  klaraelv

  jag bakade semlor för några veckor sedan, frös in dem och hade nästan glömt bort att jag hade dem. Jag gjorde dem pyttesmå, så det är nästan tre fyra stycken för att komma upp till en normal stor semla, så det blir inte så mycket grädde och mandel som man kan lägga på dem heller. Jag tycker inte om mandelmassa, jag maler riktig mandel och blandar med grädden, uj uj nu blev jag sugen.

  Din maträtt med lax och avokado såg riktigt god ut, bättre att äta sånt än att äta semlor. Får plocka upp den gravade laxen från frysen och lämna semelbullarna till någon annan tisdag.

 • 26 jan 2021 11:21

  Ja usch vad jobbigt med alla dessa semlor överallt🤨, meen man får ta sitt förnuft till fånga ibland, både på gott och ont🤓, sedan tror jag inte på att förbjuda sig helt, men det gäller att välja rätt tillfälle att synda, sedan måste man bara köra på dagen efter, min rätt var helt ok även om den inte kan mäts sig med en Semla😂

  Vägde mig idag, det blev bara -1 kg denna vecka, men har heller inte rört på mig så mycket då det varit halt när nan kommer hem på kvällen..., ikväll måste jag ta en promenad oavsett kallt och halt !

  Trevlig Dag

 • 27 jan 2021 21:33
  Åsa79

  Jag tog mig en funderare förut kring semlor och vad som mitt sug egentligen va mest intresserad av. Kom fram till att de va mandelmassan och grädden och det går att göra lchf vänligt. 😁 Letar man lite går det kanske hitta någon Ketovariant också. 😊

 • 27 jan 2021 21:43

  Samma för mig, håller med, borde gå att få till en Ketosemla, måste fundera lite, återkommer☺️💃🏼

Logga in för att skriva en kommentar.