icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

InaHeds blogg

LCHF 62 kg 2558
Min första dag, mår bra och har ätit god mat!
Men jag undrar över allt smör som skulle användas till min middag ikväll, smör och Olivpesto som innehåller olja skulle Zuccinin stekas i.
Middagen var toppengod men den såg inte ut som på receptbilden: min ser mer osmaklig ut pga av olivpeston som gjorde att Zuccinipastan med kyckling fick ful färg, såg en citron på receptbilden, den fanns inte med i receptet?
10 oktober 2020 19:57
2

Lördag kväll

Godkväll på er alla, har precis ätit min goda middag, Baconinlindad fläskfilé med broccoli 🥦!

Jag mår toppen och är inne på Keto "10 veckorsschemat"/det är min 6:e dag på 3:e veckan som avslutas imorgon söndag👍, har fortfarande svårt att förstå hur kilona kan försvinna när jag äter så mycket fett, men de försvinner och det är en härlig känsla!

Har varit på 50 årsfest, höll mig till Ketomat blev skagen utan bröd och Röding med Romsås utan potatis, meen det funkade, blev ingen tårta 🍰 😫, men det gick bra att avstå med nöd o näppe!

På måndag blir det invägning igen!

Trevlig helg till er alla kämpare!

/Carina🌺

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 10 okt 2020 20:08
    klaraelv

    Kul att det går så bra för dig, grattis.

  • 10 okt 2020 22:40

    🙏 Tack, ser ju ut att ha gått alldeles strålande för dig också💪👌, grattis till dig med!🌺

Logga in för att skriva en kommentar.