icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

InaHeds blogg

LCHF 62 kg 2616
Min första dag, mår bra och har ätit god mat!
Men jag undrar över allt smör som skulle användas till min middag ikväll, smör och Olivpesto som innehåller olja skulle Zuccinin stekas i.
Middagen var toppengod men den såg inte ut som på receptbilden: min ser mer osmaklig ut pga av olivpeston som gjorde att Zuccinipastan med kyckling fick ful färg, såg en citron på receptbilden, den fanns inte med i receptet?
22 september 2020 18:49
10

Keto kickstart 4 veckor (avklarade)

Hej alla, har avklarat mina första 4 veckor Keto kickstart, det gick lättare än vad jag räknat med☺️, känner mig nöjd med -8 kg, och - 8 cm i midjan, stod idag på 79 kg!

Kan ju inte jämnföra med tjejen som lyckats gå ner 9 kg på en vecka👏, men jag är glad ändå😃! Tror inte jag skulle lyckats med den bedriften även om jag endast intagit endast vatten hela veckan!

Fortsatte i måndags med 10 veckorsdieten som rekommenderats mig, meen har mina funderingar på att byta till veckoschemat med både lågt kcal och lågt kolhydratintag, vill ju gå ned snabbt🧐!

Är i valet och kvalet just nu?!💃

Trevlig kväll till er alla!🌺

Gillar

Kommentarer

 • 23 sep 2020 08:31
  Bella50

  - 8 kg är ju precis lagom tycker jag. Grattis 👏👏😄

 • 23 sep 2020 12:16

  Tack snälla, tyvärr vill man ju alltid så mycket som möjligt☺️, men jag är nöjd, lätt att snegla för de som det gått ännu bättre för!

   

 • 23 sep 2020 21:47
  Bella50

  Jo, men vi är alla olika...och att inte stressa fram ett för stort viktras är nog en bra och hållbar modell .

 • 24 sep 2020 09:22

  👍Ja håller helt med dig, för att det ska bli hållbart i längden så är det säkerligen bättre att det hår i en modest takt!

  Ha en bra dag🌺

 • 24 sep 2020 14:47
  Hösten19

  Hej, berätta gärna lite mer om din kickstart program, hur var det? Funderar på att börja men vet inte vilket jag ska välja?

 • 24 sep 2020 21:04

  Hej, ska berätta så gott jag kan😌!

  Under mina 4 veckor har jag gjort några få undantag då jag varit iväg på en hotellvistelse, försökte hålla mig till Ketogen mat på middagen, men föll för en smarrig efterrätt pannacotta med hallonknäck och på frukosten njöt jag av allt som jag ville testa och åt både en liten croissant 🥐 och lite bröd🤓, blev även en liten bit hemmagjord smörgåstårta på jobbet när jag kom tillbaka, meen fortsatte sedan bara med mina Ketomenyer efter 3 syndiga dagar, tror jag kom in i Ketomode ganska snabbt igen!

  För övrigt har jag hållit mig till recepten till punkt o pricka, vägt allt och och inte fuskat!

  Jag gillar att man äter dagens middag till lunch dagen efter, spar tid!

  Det har varit svårt till en början med allt fett, jag är mer van att räkna kcal tidigare och tänkte hur ska jag kunna gå ner ett enda kilo med allt fett, men det funkade ju😃! 
  Mycket ägg är det, meen det har jag vant mig vid, några frukostar har jag haft svårt med meen kämpat ner dom ändå😳.

  Maten har varit bra de flesta dagar, man får stå ut med allt vägande, men det har ju varit värt besväret!

  Mitt sötsug har försvunnit (det är mitt största problem), nu har jag ju många kilon kvar jag vill bli av med, så jag fortsatte med ett 10 veckors erbjudande jag fick med färdiga menyer, nu på den första veckan, jag känner att jag behöver styrningen med färdiga menyer som talar om vad jag ska äta, vill helst inte ändra och byta även om man kan göra det.

  Jag har försökt ta mig ut på promenad efter jobbet varje dag och promenerat snabbt minst 3 km varje dag, eller gått på mitt gåband, hm tja hänt (1 gång)😂 men det står här och tittar på mig!

  Tyvärr får man lite dålig andedräkt när man är i "Keto" mode och då har jag tagit till ett sockerfritt tuggummi då o då, vet inte om det är tillåtet?!

  Har även lite problem med att dricka svart kaffe, saknar min mjölk, hade gärna även tagit lite mjölk till gröten, men har låtit bli.

  Jag rekommenderar gärna Keto kickstart, har varit i det stora hela bra för mig och gett ett gott resultat!

  Lycka till med vad du än väljer!🌺

   

 • 24 sep 2020 22:39
  Hösten19

  Tack för att du berättade! Vad fick du äta för något, var det mkt kål?

 • 25 sep 2020 16:27

  Hej igen, nej vill inte påstå det är mycket kål, men det förekommer, jag brukar inte köpa kål, meeen blev glatt överraskad att jag tyckte det var så gott, receptet löd att jag skulle steka Vitkålen i mycket smör och peppar tills den blev mjuk med en liten bit pressad vitlök o bladspenaten hällde man i på slutet, till min förvåning var det godare än jag tänkt mig! Det kan tyckas det är mycket Kål i receptet men mär man steker det och det mjuknar blir mängden inte så stor!

  Har för mig det någon dag även var vitkål hackad med majonäs!

  Lycka till och trevlig helg

   

 • 25 sep 2020 17:54
  Hösten19

  Hej, igen!

  Är kickstart programmet individuellt eller är det samma recept för alla oavsett hur mkt du väger och vill gå ner i vikt? Får man mail och pepp eller hur funkar det, beskriv gärna?

 • 25 sep 2020 20:58

  Godkväll, jag är osäker, men det känns inte som ett individuellt 4-veckor schema, peppet man får varje dag är allmänt, tror det står samma text till alla som kör kickstarten. Man kan däremot skicka meddelande-/frågor direkt t.ex. till Johan så svarar han relativt fort!

  Trevlig Helg

   

Logga in för att skriva en kommentar.