icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

InaHeds blogg

LCHF 62 kg 4838
Nystart fr.o.m. Tisdag 12/1 Keto kickstart 28 dagar
Började min resa med Keto 13 aug 2020, då startvikt 87 kg. På min födelsedag 22 okt stod vågen på 76 kg, -11 kg 😄 glad var jag. Meen vad hände, jo fusket började💃🏼, sedan har mitt fusk pågått i nästan 3 mån och jag har gått upp +5 kg igen😩, de jädra kilona tänker jag nu gå ner 💪 + ett antal kilon till🤓! Startar denna gång på 81 kg...🤓 nu är alla födelsedagar under okt, nov, dec avklarade, så även Jul & Nyår, så skönt!
30 januari 2021 10:15
7

Dag 19: Usch för denna frukost

Usch för denna frukost!

Dag 19: Keto kickstart!

Missnöjd: Helt omöjligt att breda på så mycket smör på inte ens två skinkbitar, till det osten ovanpå och mycket grön paprika 50 gr, detta kan ju inte göra gott för magen, blä😜

Smälte smöret ganska mycket och doppade runt skinkbitarna, i annat fall hade det varit ännu värre att äta detta!

Tur det är en bra lunch och middag!

Trevlig Lördag💪☃️

Gillar

Kommentarer

 • 30 jan 2021 19:50
  Jhvm8318

  Jag kör 800kcal kickstart och vissa recept hoppar jag över, sånt jag vet att jag aldrig skulle få i mig, två stekta ägg till frukost tex nej det går bara inte. Byter mot nåt av de andra alternativen istället.

  Skinka med smör skulle jag nog inte heller få i mig till frukost 🙈

 • 30 jan 2021 20:58

  😃 jag försöker följa mitt 28 dagars Keto schema, kommer det något jag inte gillar till frukost så hoppar jag över, t.ex. ägg och en burk makrill i tomatsås 

  🤓det kommer något framöver, tror det var med rått ägg, mjölk eller liknande, då blir det bara kaffe!

  Neej tack även för skinka med den stora mängden smör, det blir bara för mycket!

  För övrigt har min dag varit bra i matväg, varit ute och gått en promenad på 1 timme i vinterland här på Ekerö!

  Saknar dock något sött o salt framför TVn ikväll!🙃

  Trevlig lördag kväll!☃️

   

   

 • 31 jan 2021 08:03
  klaraelv

  Låter onekligen som en hemsk frukost, men jag har ju problem med att äta mycket fett, och skinka (gris) finns inte ens på världskartan att jag skulle stoppa i mig. Bra att dina andra måltider var bättre så att det fanns något att äta.

 • 31 jan 2021 09:03
  Bella50

  För mkt fett tycker jag att LCHF har i alla recept.

  Jag gillar fullfeta produkter...men inte en massa av det i maten.

  Har dragit ner massor i ALLA recept jag lagar.

  Registrerar allt så jag ser att min E%- balans blir bra ändå.

   

 • 31 jan 2021 09:20

  Godmorgon, jag har också svårt med allt fett, ibland förstår jag inte att  mängden är så stor mot kanske t.ex. sallad, igår till middag tror jag det var 60 g isbergssallad med 1 msk olivolja, blir ju nästan ingen sallad alls!

  Har frågat flera gånger om fettmängden, men fått till svar att det är vad Keto går ut på, ät fett bränn fett, nu ska jag inta mitt fettkaffe och äta ägg till frukost, tyvärr ingen rolig söndagsfrukost, hoppas dagen bättrar sig!☃️

  Har ännu inte förstått det där med E% o hur jag håller koll, tycker jag dessutom äter för många kcal per dag, förstår ännu inte hur allt funkar, men kör på mina 28 dagar strikt keto och ser vad dom händer, det är i alla fall lite kolhydrater varje dag!💃🏼

  Trevlig söndag till er alla!

   

 • 31 jan 2021 11:08
  Bella50

  Längst ner i din matdagbok finns 2 cirkeldiagram...ett önskvärt baserat på dina inställningar om diet, vikt, motionsnivå m.m....och ett faktiskt som ändrar sig efter den mat , motion du registrerar.

  Man ska försöka efterlikna det önskvärda efter dagens slut. Detta lär man sig ganska lätt. 

   

  Nu kör du med färdiga och balanserade menyer...men det har aldrig jag gjort.

   För min egen del är det en bra E%-balans som är viktigare än några kalorier för mycket...förutsatt att det är bra kcal.

  Detta är mitt rättesnöre . Lycka till.✌️

 • 31 jan 2021 20:23

  Tack snälla för info, då sja jag titta märmare på de diagrammen👍

  Trevlig kväll

Logga in för att skriva en kommentar.