icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

InaHeds blogg

LCHF 62 kg 5765
Nystart fr.o.m. Tisdag 12/1 Keto kickstart 28 dagar
Började min resa med Keto 13 aug 2020, då startvikt 87 kg. På min födelsedag 22 okt stod vågen på 76 kg, -11 kg 😄 glad var jag. Meen vad hände, jo fusket började💃🏼, sedan har mitt fusk pågått i nästan 3 mån och jag har gått upp +5 kg igen😩, de jädra kilona tänker jag nu gå ner 💪 + ett antal kilon till🤓! Startar denna gång på 81 kg...🤓 nu är alla födelsedagar under okt, nov, dec avklarade, så även Jul & Nyår, så skönt!
26 januari 2021 19:13

Dag 14 ”keto kickstart”

Dag 14: Keto kickstart

Inte mycket att säga om denna dag, vägde mig -1 kg, har tyvärr inte hunnit med motion så jag får väl vara nöjd🙃!

God middag med Hamburgare o rättika, den var väldigt vattnig o smakade inte mycket men med majo, lite senap, salt o peppar blev den okej!

Köpte en bit jag trodde skulle räcka till nåde middag idag och lunch, men ack vad jag bedrog mig, får bli vitkål o lite rättiika imorgon!

Trevlig kväll

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.