icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 January 2015 20:06
2

Imorgon gäller det!

Sitter i bilen på väg från nyårsfirande, det har blivit mycket mat- till bristningsgräns . Varför misshandlar jag kroppen igen , med att äta så mycket så att jag mår illa ? Det är dax att vara rädd om mig själv. Imorgon ska jag börja med VAM=Vård Av Mig. Någon som vill vara med? Jag tror att genom att peppa och vara flera som jobbar åt samma mål blir det lättare . Vi behöver varandras stöd! Jag börjar 2/1 med kickstart LCHF! Behöver ert stöd/ tack:-)

Gillar

Kommentarer

  • 1 Jan 2015 22:44
    AML75
    Lycka till i morgon! Hade min första dag idag :-)
  • 4 Jan 2015 10:52
    ahrodie

    Lycka till! Jag börjar som sagt imorgon 5/1 med kickstarten :P. Det vore ju roligt att stötta varandra :D. 

Logga in för att skriva en kommentar.