icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
24 September 2010 10:15

I´m on my own now!

Shit! Det kan upprepas många gånger men jag avstår för att inte verka tjatig. Min kära vän, ledsagare och vägvisare har lämnat mig i morse. Ta det lugnt, ingen har dött! Men nära på. HADE en fin personvåg i glas. Den är i tusen bitar nu. Det måste ha varit någon spänning i glaset. Var ju inte ens ute efter att väga mig idag. Det gjorde jag ju så framgångsrikt igår. Skulle bara flytta på den när jag skurade på toaletten. Föste den försiktigt åt sidan med foten och så stötte den i bidén. (OH JA; vi har en bidé) Pang, sa det och den såg ut som ett stjärnfall. Paniken spred sig snabbt. Fattar ni vad sjukt? en våg! Hur farligt är det? Jag är ett kontrollfreak och tankarna haglade i mitt huvud hur jag nu ska ha kontroll och få mina viktiga kvitton över min viktnedgång.
Ska man ha en våg som fungerar bra så kostar den. Inte läge för det nu. Föräldraledig = lite pengar. Dessutom verkar räkningarna hagla över oss denna månad. Bara att bita ihop. Nu får jag ta min andra polare till hjälp så länge: Måttbandet. Fungerar bra det med och är ju egentligen ett mer rättvist redskap för det är ju egentligen så att det är mindre storlekar på kläder som jag vill ha och att det ska kännas behagligare i stort.
Satsar på detta nu, det är för mig det näst bästa (var ju så fäst vid min vän). Välfärdsproblem kan många tycka och visst tusan är det så men det är min lilla värld just här och just nu.
Har dock precis avslutat städningen här hemma. Hela huset luktar nyskurat, täcken, kuddar och bäddmadrass hänger ute på vädring medan favoritsängkläderna får sig en omgång i tvättmaskinen. Tack gode gud för torktummlare! Med dess hjälp så får jag tacksamt krypa ned i sängen i kväll och känna mig grymt nöjd.
Nämnde i går att vi siktar på surströmming i dag. Då kan man med säkerhet säga  farväl till den underbara doften av Ajax Citron som nu ligger som en härlig dimma över huset. Tror jag bestämt håller sovrumsdörren stängd under dagen. Då får jag åtminstone bevara doften av nytvättat!
Jag är nöjd, jag är glad och säger tack för mig. Nu ska vi ta helgen i hand och bara vara.
Trevlig Helg önskas er alla!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.