icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 September 2010 12:08
1

I dag är jag lycklig!

Har varit duktig de senaste dagarna. Försökt att riktigt tänka mig för och välja de bästa alternativen av de som funnits att välja på. Det har givit resultat. I dag visar vågen 71kg!!! Jag är otroligt glad för jag har hoppat under den magiska 71,5 gränsen som varit seg att passera denna gång. Nu äntligen gick det och det är drygt tre år sen jag vägde så här lite. Lite och lite men med tanke på att jag i januari vägde 85 så är jag lätt som en ärta (hi hi). jag känner mig väldigt motiverad nu och det lugn och de råd jag fick tidigare i veckan har varit väldigt betydelsefulla för mig.
Kampen mot kilona fortsätter men det är en trallande tjej som promenerar fram idag. Nästa delmål är att vågen ska visa siffran sex i början av vikten. Då kommer jag nog unna mig ett litet glädjeskutt också. I morgon tar jag emot helgen med öppna armar och en stor gapande mun. Det vankas surströmmingskalas i huset!!! Även där går det att välja vettiga alternativ för att kunna äta gott och ändå inte falera i min strävan mot de 68kilona. Vi får väl se vad helgen bär med sig för övrigt. Klart.se skvallrar om solsken. Hoppas de håller vad de skrivit för då blir det utevistelser för hela slanten.
Ha det så gott allihopa!!

Kommentarer

  • 23 Sep 2010 19:12
    Grattis till minus, du är duktig. För en glad, trallande tjej känns kämpande lättare än för en som är motsatsen så fortsätt tralla så blir det snart ett glädjeskutt också. Ha det bra och kämpa på. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.