icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 september 2010 15:01
2

Frågor som fått svar

Gårdagen blev givande. Jag la mig med ett större lugn än jag haft på länge. Vardagens olika svängningar sliter och drar i oss hur det än är. Dagsformen avgör hur vi hanterar det. Det känns rätt ok nu. ska bara klara av att vara lagom mot tonåringen och sansa mig själv. Sänk kraven, du är bra fick jag höra. Känns ju skönt att höra men det är lättare sagt än gjort. Jag gör mitt bästa och det får räcka.
Är tacksam för det jag har och det jag åstadkommer. Fortsätter att knoga på med jämn takt.
Det regnar i dag men i hjärtat är det sol!

Kommentarer

  • 21 sep 2010 18:47
    Med sol i hjärtat gör det inte så mycket om det regnar ute. Att sänka kraven är inte det lättaste men det går att lära sig. Ha det bra. Kram
  • 22 sep 2010 07:55
    Tack för omtanken. Det är en träning för livet! Ha det gott!

Logga in för att skriva en kommentar.