icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mitt mål att är att den andra burken skall vara tom!
Nu skall det flyttas nypon från ena burken till den andra!
- 1hg = 1 nypon
Totalt finns det 177 st nypon!

Detta är ett av mina Mål i år!
19 januari 2015 20:36
2

Första delmålet avklarat!

En vecka med Ulrikas Davidsson kickstart gav resultat. Klarade av mitt delmål till idag!

Vågen visade på 2 siffrigt idag!

Startvikt 102,7     Ny vikt 99,1

Denna vecka blir lite tuffare 3 fastedagar och resterande runt 1100 -1200 kcal. Åker till fastlandet i morgon till mina barnbarn för barndop. Brukar alltid gå upp 2-3 kg när jag är där. Men nu skall jag gå ner i stället för upp. Så på båten i morgon blir det egen gjord sallad att ta med! 

Denna gången har jag talat om för dom att jag äter annan mat och inget annat. Helt ok för min dotter. 

Så nu skall jag kämpa på mot mera minus! 

Gillar

Kommentarer

  • 19 jan 2015 22:33

    Ja det är den! Körde den i somras. Denna kickstart som jag kör med Ulrika är på webben. 

  • 19 jan 2015 23:22

    Hej!! Stort Grattis till tvåsiffrigt och viktnedgång. Va roligt för dig. Det är härligt att uppnå sina mål. Jag har också nyss gått ner. Jag har gått ner 1,4 kg sedan ungefär en vecka och jämfört med förra vägningen. totalt har jag tappat 0,8 kg sedan startvikt. Men det känns ju bra. roligt att läsa här på din blogg. Fortsätt lycka till!!

Logga in för att skriva en kommentar.