icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

HSKHs blogg

76 kg 60 kg 627
3 juni 2020 09:51

5:2 nu gäller det 4 dagen

Fjärde fastedagen idag.

I onsdags förra veckan började jag med 5:2.

Vikt innan jag började 76,1. Midja 98cm.

Första dagen var lätt. Jag hade mycket sallad på tallriken och höll mig sysselsatt.

Dagen efter rasade maken på mig. Kan det ha varit fastan, eller allt vatten jag bäljade i mig?

Andra fastedagen var på fredagen och vat en svårare dag, men hag höll ut och på kvällen när jag gick och la mig kändes det bra. Vikt morgonen efter 75,2 midja 93cm.

Helgen innehöll mycket fett och kolhydrater. Höll inte alls igen  samtidigt kände jag mig tung och öm. Jag har gått in i veckan innan mens och kroppen fylls av vatten som vanligt. Vågen jobbar sig uppåt igen. Hoppas på en automatisk nedgång när mensen kommer igång och vattnet går ur min kropp. Vikt dagen efter 74,8 och 91  runt midjan. 

Tredje fastedagen i måndags. Det är idag. HUNGRIG. Sitter med en kopp te till frukost på jobbet. Jag kör med enbart lunch och middag. Får se hur dagen blir. En jobbig sak är att jag inte varit på toa sedan i torsdags. Får dricka massa vatten och se om det släpper. Hoppas nästa fastedag blir lättare.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.