icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Gulparis blogg

Paleo 3915
Hej och välkommen in 😉

Jag har aldrig bloggat förut men någon gång ska väl vara den första 👍🏻
Jag har testat olika dieter i mitt liv och varit en jojobantare med uppsvälld mage 😂 nu får det vara slut på det!
Tränar mycket styrketräning och tänkte att Paleokosten passar bra in 💪🏻
3 May 2017 15:28
4

Mat & Träning

Jag är nu inne på dag 10 med Paleo kosten och jag mår så bra 😊 jag kan se att magen har blivit slankare. Muskelmassan har ökat och fettmassan har minskat 👍🏻 känner mig stark och pigg 💪🏻😁 Tränar nu bara tungt så att jag inte förlorar muskelmassa. Önskar er en fin dag ☀️

Gillar

Kommentarer

 • 3 May 2017 18:51

  Vid tung träning bygger du oftast de synliga musklerna och blir stelare, det musklerna som gärna PT bygger på för då tycker alla att han är så duktig. De viktiga musklerna är de som bär upp kroppen och är svårast komma åt. Jag har väldigt lite skrytmuskler, har alltid haft det, och är fortfarande för stark för min kropp,. lyfter lätt sönder mig, har alltid varit mitt problem. Nu när jag gåt ner i vikt så är inte 50 kg. tungt ens. Fick hjälp köra in en tunna vet när jag opererat ögat fick inte för frun, kompisen pustade och stönad med tunnan, har aldrig funderat på att den är tung, så lyfter den med knäna nu brukade ta den med en hand och slänga upp på pirran, den väger nog över 50 kg.

  Lycka till.

   

   

 • 3 May 2017 21:33

  Tack 😊 Ja jag förstår, jag är rätt krallig i mig själv och har alltid varit stark, jag brukar variera mellan tung och lätt träning så att alla muskler hänger med men vid viktnedgång så är det bra att träna tungt tror jag.... det sitter kanske i det mentala för det känns bättre 😊 

 • 3 May 2017 21:44

  Frugan är kraftig i sin ben stomme och byger muskler lätt måste var väldigt försiktig med att träna fel då växer överarmar och lår fort och vikten går upp fort, hon är med starkare en de flesta killar narturligt. Hon har större armmuskler en mig, men jag lyfter det som hon tycker är tungt lätt, Hon lyfter mer en mina kilkompisar orkar. Inte alla har några starka med som hjälper mig i bland, mitt ben stoppar mig från att gå och bära. Har äntligen lärt mig låta bli tunga lyft för det är roligt, men det tog tid och många skador.

   

   

 • 3 May 2017 22:02

  Jag ska ta det försiktigt så att jag inte sliter ut mig så jag ska tänka på vad du sagt 😊👍🏻 fast att jag är krallig så är jag vig och rörlig också så jag har svårt att se mig själv bli stel.... Tack för dina goda råd 😊

Logga in för att skriva en kommentar.