icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Gul78s blogg

78 kg 59 kg 11733
Startar om från början igen.
2 oktober 2020 08:15
1

Kan inte sluta

Vill kunna sluta att bara köpa godsaker. Känner mig så skämmig för att jag inte har någon kontroll. Pratade med min kontakt på HC som jag känner sedan innan. Han skulle prata med sin chef om hur LÄnsÄt kan hjälpa fast de säger att att det är HC skulle hjälpa mig. Men ingen på HC har ingen utbildning kring ätstörningar. Hoppas han får svar snart.

Idag var jag ute på promenad med kameran, som vanligt. Hihi. Var ute ca 30 minuter. 

Gillar

Kommentarer

 • 3 okt 2020 11:05

  Wow vilken bedrift att du har kämpat dig ner från 114 till 78! HC borde väl kunna remittera dig till någon som är duktig på ätstörningar? Du har ju visat att du är motiverad!

  Annars finns det ju pratpersoner på nätet. 

  Jag har träffat personer som typ efter EN vecka med LCHF säger att åååh vad bra de mår och allt sötsug är borta. Glömmer de sen att vi människor är olika och har väldigt olika förutsättningar så tycker de att vi borde göra som de... 🙄😤

  Jag tror att jag kan ana lite av känslan av överväldigande matsug. För mig är det kolhydrater. Jag får ett sug efter stora mängder gröt, pasta, bröd etc. Hur bra jag orkar hålla emot suget beror på hur jag mår i övrigt psykiskt.

  Bra med kamerapromenaden! Att försöka tänka på något annat en stund. Jag grejar mycket ute i trädgården och lyssnar på ljudböcker.

  Heja dig som kämpar även då det är jobbigt!

Logga in för att skriva en kommentar.