icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Gul78s blogg

78 kg 59 kg 10860
Startar om från början igen.
24 februari 2020 06:01
3

Funkar inte så bra.

I vintras diagnostierades jag för hetsätning utan kompessaion. Det ingåt i hetsätning sa psykiatrien som gorde utredningen. Detta kommer i perioder och däremellan blir det mindre mat. Men just nu äter jag massor och jag tycker verkligen om det. Jag måste göra något åt det. Nu!! Jag hatar mig själv och känner mig fet och äcklig.

 

Men det harvait en massa fördelar dock med vikminskningen. Bättre kondis och mindre ont i kroppen. Min sömnapné har blir så mycket bättre också.

Kommentarer

 • 24 feb 2020 06:34
  KajsaLi

  Du ska vara snäll mot dig själv. Inte skulle du säga till någon annan att den personen är fet och äcklig? Tror inte det. Varför behandlar du dig själv så illa? Var snäll mot dig själv och tänk på vad du faktiskt lyckas med, inte det du inte lyckas med. All pepp till dig.

  Senast uppdaterad 24 feb 2020 06:35

 • 24 feb 2020 08:19
  Bella50

  Kan inget om detta... men hoppas du får den hjälp som väl finns att tillgå hoppas jag.👍

   

 • 24 feb 2020 10:16

  Jag brukar också känna mig missnöjd med mig själv när jag inte har kontroll på ätandet, oavsett vad jag väger. Tror det har att göra med att jag känner mig obekvämt övermätt och uppsvälld. 

  Men så precis när jag tror att jag inte kan bryta mönstret så infinner sig inspiration och motivation att äta bra igen. Så ge inte upp.

Logga in för att skriva en kommentar.